Parteneri:
All rights reserved-Copyright 2010
                    web design by HABIBI
www.climatizareterase.ro a aparut in 2010 ca urmare a cresterii spectaculoase a numarului de firme aparute pe palierul de climatizare de exterior. Asa cum era si normal, in acest moment puteti gasi echipamente de la diversi producatori, la preturi ce variaza intre ele chiar si cu 30%.
Asta se datoreaza in primul rand calitatii dar si a experientei societatii care le comercializeaza. Asa cum pretul unui aer conditionat cu aceleasi performante pe hartie poate varia in comert cu 70% functie de firma, nu inseamna ca pretul mai mic este cea mai buna alegere.
Ce trebuie sa stiti este ca in alegerea unui sistem de racire exterioara intervin o multime de factori care fac din acest tip de climatizare un domeniu aparte. Site-ul nostru se adreseaza celor care si-au facut o idee despre ce echipamente le sunt necesare si doresc un pret si o livrare cat mai rapida.
Ca si dovada a seriozitatii firmei noastre, toate pozele afisate pe siteul nostru sunt ale unor locatii din Romania, lucrari executate cu echipamentele pe care le comercializam, nu poze de pe net asa cum au majoritatea competitorilor nostri.     O lista de referinte puteti vedea 
Ca si pozitionare produsele noastre se afla in categoria superioara a calitatii si performantelor, producatorii pe care ii reprezentam, PerfectCool din Italia si SummerCool din Romania fiind in topul firmelor din domeniu.
Pentru instalatiile mari (peste 50 de duze de difuzare) putem asigura instalarea la locatie sau asistenta la instalare.
Acesta nu este un site cu vanzare on-line, ci are destinatia de inlesni cautarea unui sistem de racire exterioare pentru clienti.

Nu vindem persoanelor fizice.
Kituri
Cooler portabil
Linie difuzare 10 duze
Linie difuzare 15 duze
Linie difuzare 30 duze
Linie difuzare 50 duze
Linie difuzare 80 duze
Sistem cu 2 ventilatoare
Sistem cu 4 ventilatoare
Sistem cu 8 ventilatoare
Pompe de presiune
Pompa 0,9 l/min
Pompa 3 l/min
Pompa 4,4 l/min
Pompa simpla 4,4 l/min
Accesorii
Ventilatoare
Duze de difuzare
Tub de presiune
Elemente de imbinare